top of page
kennel_painetut_logo_tuotteet_1.png
kennel_painetut_logo_tuotteet_2.png
kennel_painetut_logo_tuotteet_4.png
kennel_painetut_logo_tuotteet_3.png
KENNEL LOGO TUOTTEET

Tarvitsitpa harrastus kamppeesi kennelin tai eräseuran logolla painettuna, saat Brändpa:n omasta tuotannosta aina laadukkaan kotimaisen painatuksen. Palveluumme kuuluu teille räätälöidyt sähköisesti jaettavat mainokset, jotka valmistamme valitsemillanne painokuvilla ja tuotteilla teidän kennel tai eräseuralle kimppatilauksia varten - näin saatte tuotteet myös edullisempaan hintaan. Saat itse päättää, tarjoatko tuotteet suoraan meidän hinnoilla vai haluatko hinnoitella tuotteet siten, että siitä jää myös sinulle osa. Mikäli teillä on isompi porukka, kysy kampanjasta, johon saatte graafisensuunnittelijan suunnitteleman logon painon kaupan päälle. Tällaisissa tapauksissa tilaaja saa myös omaan henkilökohtaiseen käyttöön tulevat tuotteet -15% alennuksella hyvityksenä tilauksen keräyksestä ja käsittelystä. 

TOIMITUS JA MAKSAMINEN

Toimitusaika räätälöidyille tuotteilla on 2-4vk tilauslistan toimittamisesta tai mahdollisen vedoksen hyväksymisestä. Tuotteet voidaan toimittaa erikseen suoraan kimppatilauksen tilaajille kullekin lähimpään Schenkerin noutopisteeseen (hinta 7,9€ / lähetys). Vaihtoehtoisesti tuotteita voidaan toimittaa myös yhdessä toimituksessa, jolloin tilaaja huolehtii tuotteiden jakamisesta. Tuotteet laskutetaan lähtökohtaisesti yhdellä laskulla tuotteen tilaajalta, jolloin tilaaja huolehtii maksujen keräämisen. Tilaus laskutetaan joko ennakkomaksuna tai 14 pv maksu-ajalla. Ennakkomaksu on veloitukseton, laskutuslisä laskulla 3,9€. 

TILAAMINEN​

Painatus tiedusteluissa ja tilauksissa prosessin eteenpäin viemiseksi, ota yhteys;

suvi.sorsa@brandpa.fi / 050-5515958 / Suvi Sorsa

Huomio, että tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista vaihto- ja palautusoikeutta jos kyse on painetuista tuotteista  (kuluttajasuojalaki 15.12.2000/1072, 16§ 6 luku). Mikäli painetuissa tuotteissa on virhe tai ne ovat rikkoontuneet kuljetuksessa hyvitämme tuotteet reklamaation kautta.

VALMIIT PAINATUSKUVAT

Huppari, t-paita, pipo. Nämä tuotteet saa aivan uuden ilmeen, kun siihen laitetaan painatus, joka huokuu rakkauttasi harrastukseen. Voit myös ilmoittaa vaikkapa oman ERÄSEURAN LOGON tähän kategoriaan. Mikäpä olisi sen helpompi tapa antaa jäsenien tilata mieluisat tuotteet itse yhdistyksen tai seuran painatuksella painettuna suoraan verkkokaupastamme. Ota yhteyttä, niin kerromme miten!

Meillä ei juuri nyt ole näyttää tuotteita.

Meillä ei juuri nyt ole näyttää tuotteita.

Meillä ei juuri nyt ole näyttää tuotteita.

Meillä ei juuri nyt ole näyttää tuotteita.

bottom of page