top of page

METSÄSTYS- JA

HARRASTUS

VARUSTEET !

logot_web_syvstty_800px.png
pinewood-logo-new.png
images.png
dummy1.png
TJ-1_logo.png
logo_atlantis.png
russel-logo.png
lataus.png

SUOSITTELEMME

pinewood-logo-new.png
Anchor 1
RAKKAUDESTA LAJIIN SUOMALAISITTAIN

Metsästys ja noutajakoira harrastus ovat meille sydämen asia. Tarjoamme asiakkaillemme juuri ne välineet ja vaatteet jotka olemme itsekin todenneet toimiviksi käytännössä.. Erityisesti haluamme lisää erävaatetus valikoimaa naisille!

LAAJASTA VALIKOIMASTA

Metsästävän koiraihmisen kaikki tarpeisto yhdestä paikkaa aina koiran ruuista metsästysvaatteisiin. Valikoimissamme laajimmin Pinewood ja Alaska metsästysvaatteet naisille ja miehille sekä Firedog ja kotimaisen tuotannon noutajaharrastus tarvikkeet. Pidämme omassa varastossa koiranruuista Valio, Booster ja Probooster koiranruokia ja perus tarvikkeita, mutta kuun vaihteen tienoilla teemme aina Vipstore keräystilauksen, johon pystyt tilamaan tavaraa koko www.vipstore.fi valikoimasta. Meiltä myös mm. noutajien koulutukset, hirvikyltit, eräihmisen lahjatavarat, termokset, lamput, lämpöliivit ja paljon muuta!

MYÖS KUSTOMOITUNA

Tarvitsitpa harrastus kamppeesi kennelin tai eräseuran logolla painettuna, saat Brändpa:n omasta tuotannosta aina laadukkaan kotimaisen painatuksen. Palveluumme kuuluu teille räätälöidyt sähköisesti jaettavat mainokset, jotka valmistamme valitsemillanne painokuvilla ja tuotteilla teidän kennel tai eräseuralle kimppatilauksia varten - näin saatte tuotteet myös edullisempaan hintaan. Mikäli teillä on isompi porukka, kysy kampanjasta, johon saatte graafisensuunnittelijan suunnitteleman logon kaupan päälle. Logoa käytetään omissa tuotteissanne painatuksena ja saatte logon myös omaan käyttöönne esimerkiksi nettisivuille ja facebookkiin.

YHTEISTYÖ ON TÄRKEÄÄ

Pienen toiminnan suuren laajuuden mahdollistaa hyvät yhteistyö verkostot. Toimimme mainos- ja painotalo Brändpa:n kanssa samoissa tiloissa, joten meiltä laadukkaat kenneltuotteet painettuna, kennel logojen suunnittelu sekä painatukset metsästysvaatteisiin eräseurojen logoilla. Brändpa Oy palvelee pääsääntöisesti yrityspuolen tarpeita mainos ja painotuote asioissa. Lue lisää yhteistyö toiminnastamme...

logot_web_syvstty_800px.png

KOULUTUKSET JA SOME

Ilmoitamme mahdollisista noutajien lajikursseista ja koulutuksista ajankohtaisesti facebook sivuillamme. Tarkoituksena on järjestää satunnaisesti noutajien metsästyskokeisiin ja käytännön metsästykseen valmentavia koulutuksia kurssien ja koulutusviikonloppujen muodossa Pohjois-Karjalassa. Seuraa siis meitä myös sosiaalisesti!

Anchor 2
bottom of page